Terug naar overzicht

Bereid je bedrijf voor: Bezoek het Zero Emissie evenement op 25 november in Amsterdam

Als ondernemer in de regio Amsterdam, Haarlem, Zaandam of Schiphol is het essentieel om op de hoogte te blijven van de veranderingen die invloed hebben op jouw bedrijfsvoering. De aankomende Zero Emissiezones die vanaf 2025 van kracht worden, vormen een grote transitie binnen stedelijke logistiek. Om ervoor te zorgen dat jij als ondernemer goed voorbereid bent, organiseren de betrokken Metropool-overheden het Zero Emissie evenement op maandag 25 november in de Kromhouthal te Amsterdam. En jij kan er bij zijn!

Bereid je bedrijf voor: Bezoek het Zero Emissie evenement op 25 november in Amsterdam

Wat betekent dit voor jou als MKB’er?

Vanaf 2025 worden er Zero Emissiezones ingesteld in diverse steden binnen de regio, wat betekent dat binnen deze zones alleen uitstootvrije voertuigen mogen rijden. Voor bedrijven die gebruikmaken van bestelauto’s of vrachtauto’s, komt er dus een grote verandering aan.

Tijdens het Zero Emissie evenement krijg je waardevol inzicht in de wetgeving en de praktische implicaties van de Zero Emissiezones voor jouw bedrijf. Er zijn deskundigen aanwezig die je persoonlijk advies geven over de overstap naar elektrisch rijden, inclusief informatie over subsidies, overgangs-, ontheffings- en financiële regelingen die jou hierbij kunnen ondersteunen. Je maa

kt kennis met diverse uitstootvrije voertuigen en slimme logistieke oplossingen, zoals hubs, die je kunnen helpen om efficiënt binnen de Zero Emissiezones te opereren. Daarnaast biedt het evenement volop mogelijkheden om te netwerken en praktische tips op te doen van andere ondernemers en experts.

"De invoering van Zero Emissiezones zal een grote impact hebben op ondernemers in onze regio. Het Zero Emissie evenement is dé gelegenheid om je goed voor te bereiden, praktische tips te krijgen en nieuwe kansen te ontdekken. Ik roep al onze leden en partners op om hierbij aanwezig te zijn en samen de overstap naar duurzaam en toekomstbestendig ondernemen te maken”, adviseert Guido Frankfurther, vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam.

De toegang tot het Zero Emissie

evenement is volledig gratis, maar meld je wel van tevoren aan. Het event vindt plaats van 15.00 tot 21.00 uur in de Kromhouthal, een locatie die zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken is. Parkeren kan gratis op slechts twee minuten loopafstand. Aanmelden kan via www.zera-aanmelden.nl.

7d692ccc-c5ff-446e-ae4e-38dd61920a88.jpg

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.