Terug naar overzicht

Bezoek aan Oos Kesbeke

Afgelopen maand waren Jack Stuifbergen en Ingrid Claasen namens MKB-Metropool Amsterdam op bezoek bij ras ondernemer en augurkenkoning Oos Kesbeke. Het kantoor en de fabriek van Kesbeke ligt op een steenworp afstand van het kantoor van MKB-Metropool Amsterdam.

Bezoek aan Oos Kesbeke

Insteek van het gesprek was om het Buy WISEly event van donderdag 17 oktober door te spreken.

Deze bijeenkomst heeft als thema om het ‘Sociale Ondernemen’ te stimuleren en Social EnterPrizes te verbinden aan de reguliere MKB bedrijven. Daarnaast wordt er een fair georganiseerd waarbij de deelnemers aan het event, kunnen kennis maken met een aantal bedrijven die al geruime tijd ‘sociaal’ aan het ondernemen zijn.

Kortom een event vol inspiratie zodat er maar mooie samenwerkingen uit voort mogen vloeien en dat er ook meer ‘sociaal’ ingekocht mag gaan worden. Hierbij valt te denken aan gebrande koffiebonen of heerlijke koeken bij de koffie. Impact maken kan op verschillende manieren!

Naast interessante sprekers zoals Oos Kesbeke, onze voorzitter Achmed Baadoud en Jack Stuifbergen vanuit zijn functie als werkgroep voorzitter Duurzaamheid en één van de Wethouders van de Gemeente Amsterdam, is er ook voldoende ruimte om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Ons doel is om in samenwerking met Stichting de Omslag vanuit het europese Buy WISEly project waarvoor wij vanuit Europa subsidie hebben ontvangen, onze leden & geïnteresseerden kennis te laten maken met het sociaal ondernemerschap en hoe jij jouw ‘social return’ verplichting kunt invullen.

Meer impact maken en ervoor zorgdragen dat steeds meer MKB bedragen de omslag gaan maken. Er zijn zoveel mensen die graag willen werken, maar door omstandigheden of hun handicap / rugzakje, ‘buiten de boot vallen’. Door deze mensen een kans te geven, geeft op meerdere fronten veel energie en het is zo dankbaar om te doen. Op naar een duurzamere en sociaal verantwoordelijke toekomst.

Donderdag 17 oktober is iedereen welkom vanaf 14.00 uur bij Kesbeke Tafelzuur in Amsterdam.

Start programma: 14.30 uur

Sprekers: 14.30 – 15.30 uur

Netwerkborrel en fair : 15.30 – 17.00 uur

De officiële uitnodiging volgt nog maar ben je al heel enthousiast? Aanmelden kan via deze link

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.