Terug naar overzicht

Goed nieuws voor het energie intensieve MKB!

Heb jij als ondernemer ook moeite gehad met het dragen van de hoge energiekosten in 2022 en in 2023? Dan heb jij recht op een tijdelijke financiële tegemoetkoming van de overheid. Maak kennis met de TEK-regeling! Deze regeling zorgt ervoor dat jij als ondernemer je kunt focussen op wat écht belangrijk is: het optimaliseren van je energie-efficiëntie en daarmee de groei en innovatie van je bedrijf naar een nieuw niveau te trekken.

Goed nieuws voor het energie intensieve MKB!

Intersub staat bekend als betrouwbare intermediair door hun input omtrent de TEK-regeling. Aanmeldingen voor deze regeling worden tot 22 september 2023 geaccepteerd, dus kom snel in actie! Aanmelden kan via de website van Intersub.

Laat je gegevens achter en zij nemen contact met je op voor het plannen van een vrijblijvende afspraak om de hoogte van je tegemoetkoming te berekenen!

Wil jij meer weten over over Intersub? Meld je dan aan voor de MKB-Metropool Amsterdam Borrel van 4 september, dé netwerkborrel voor het MKB in de metropool regio Amsterdam. Daar zal Intersub, nieuwe partner van MKB-Metropool Amsterdam, kort vertellen over wie ze zijn en wat zij voor jou als ondernemer kunnen betekenen!


Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.