Terug naar overzicht

Heb jij je al aangemeld voor a.s. maandag?

Wij zijn er klaar voor! A.s. maandag hebben MKB-Metropool Amsterdam en Corendon Hotels & Resorts de krachten gebundeld. Dit keer netwerken in Badhoevedorp in de Metropool regio!

Heb jij je al aangemeld voor a.s. maandag?

Het thema is 'MKB-Metropool Amsterdam is onbegrensd'. Onze voorzitter Achmed Baâdoud gaat een aantal vragen stellen aan wethouder Economische Zaken Marja Ruigrok van de Gemeente Haarlemmermeer . Dat zal zeker ook zorgen voor interactie in de zaal zelf.

Marja-Ruigrok.jpeg

Evgeny Vreijling, general manager van Corendon Hotels & Resorts Badhoevedorp laat tijdens de presentatie maar ook fysiek zien, wat voor zakelijke mogelijkheden dit centraal gelegen hotel te bieden heeft.

Evgeny-Vreijling.jpeg

Inloop vanaf 16.30 uur en we starten om 17.00 uur in de bioscoopzaal. Daarna volgt een rondleiding, waarbij de Boeing 747 ook zeker niet wordt vergeten! En je maakt kans op een aantal leuke prijzen.

De Sky Bar op de bovenste verdieping is een geweldige locatie voor een bijzonder event en bij mooi weer worden wij met een bubbeltje en een hapje begroet op het dakterras met prachtig uitzicht op Schiphol.

sky-bar.jpg

Om 20.00 uur wordt de mogelijkheid geboden om voor maar 29 euro per persoon gebruik te maken van de All you can eat faciliteiten inclusief alle drankjes. Een lange tafel staat voor al onze relaties klaar.

Wij kunnen het netwerken en elkaar inspireren in een zeer gemoedelijke setting voort zetten.

Wij hopen je a.s. maandag vanaf 16.30 uur te begroeten en om 17.00 uur start het officiële programma.

Graag aanmelden via deze link.


Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.