Terug naar overzicht

Het fileleed op de A10 duurt voort!

Er is helaas nog weinig veranderd want ook deze maand, waar veel mensen nog genieten van een welverdiende vakantie, is het nog steeds druk op de A10

Eind juli werd aan onze vicevoorzitter Guido Frankfurther in het televisie programma Hart van Nederland al aan de 'tand gevoeld' wat wij namens onze partners en leden, vinden van het verkeersinfarct. De files zijn een doorn in het oog van ondernemend Amsterdam. Het kost het bedrijfsleven miljoenen en het vooruitzicht dat de files zullen afnemen, is er op dit moment nog niet.

Het fileleed op de A10 duurt voort!

“De leveranciers, het bouwverkeer tot en met de servicemonteurs; iedereen staat urenlang hopeloos vast.” Frankfurther pleit ervoor dat de verantwoordelijken nu meteen maatregelen nemen om het ergste fileleed te verzachten.

“We snappen dat het werk moet gebeuren, maar volgens ons zijn er nu te veel infra-projecten op elkaar gestapeld. Er moet nú ingegrepen worden!”

Guido reikt dan ook de hand uit naar de wethouder van Verkeer Melanie van der Horst om te kijken hoe dit in de toekomst beter kan, samen met Evofenedex, Transport en Logistiek Nederland en Vereniging Amsterdam City.

Naast een interview in het televisieprogramma Hart van Nederland, is er ook redactionele aandacht besteed over het file leed op de online nieuwspagina van Het Parool.

Guido-A10-ring.jpg

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.