Terug naar overzicht

MKB-Metropool Amsterdam is verhuisd naar het Food Center

Het kantoor van MKB-Metropool Amsterdam is sinds vorige maand gevestigd in het gebouw van de Vereniging Herstructurering Food Center Amsterdam aan de Jan van Galenstraat nummer 4 in Amsterdam-West.

 MKB-Metropool Amsterdam is verhuisd naar het Food Center

Een fijne bruisende omgeving met genoeg bedrijvigheid al vroeg in de ochtend en midden in Amsterdam. Na enkele jaren kantoor te hebben gehouden aan de James Wattstraat in Amsterdam-Oost, werd het tijd voor een nieuwe locatie.

Wij zijn dan ook erg blij dat onze belangen- en netwerkorganisatie nu vanuit de ‘buik’ van Amsterdam, het midden- en kleinbedrijf mag vertegenwoordigen om het verder toekomstbestendig te maken.

MKB-Metropool Amsterdam is gevestigd op de 2e etage in het gebouw met de spiegelwand met het groene frame. Je bent altijd welkom op onze locatie op afspraak. Het Food Center Amsterdam is alleen te betreden wanneer je vooraf bent aangemeld als bezoeker.

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.