Terug naar overzicht

Neem jij ook deel aan de jaarlijkse ondernemers enquête?

Onze zustervereniging Amsterdam City komt op voor de belangen van ondernemend binnenstad en heeft onafhankelijk onderzoeksbureau Ruigrok gevraagd de mening van ondernemers in de binnenstad over diverse onderwerpen te onderzoeken.

 Neem jij ook deel aan de jaarlijkse ondernemers enquête?

De resultaten van het onderzoek worden bij het samenstellen van de Amsterdam City Index 2024 gebruikt. De stem van de ondernemer neemt ook in de nieuwe editie van de Index een prominente plaats in.

De link naar de enquête tref je hieronder aan. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten. Daarnaast is het mogelijk om de enquête éénmaal door te sturen naar een collega en/of mede-ondernemer gevestigd in de binnenstad van Amsterdam.

Tot zondag 21 januari heb je de mogelijkheid de online enquête in te vullen. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

De presentatie van de Amsterdam City Index vindt plaats op dinsdag 12 maart in de Beurs van Berlage van Amsterdam.

Vul hier de enquête in. 

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.