Terug naar overzicht

Nieuwsbrief september

Hier en intro

Gezamenlijk afval inzamelen

Elke ondernemer heeft afval, de een meer dan de ander. Maar vaak betaal je te veel bij je huidige afvalinzamelaar of zit je vast aan een langdurig contract. Wij vinden dat dat anders kan. Daarom kun je bij MKB-afval een maandelijks opzegbaar abonnement aangaan. Je krijgt van ons een rolcontainer en je bepaalt zelf hoe vaak die geleegd moet worden. Wil je in de tussentijd je rolcontainer een extra keer laten legen of wil je je abonnement aanpassen dan is dat geen enkel probleem!

Meer info

Ondernemers tellen dagen af naar einde knip Weesperstraat

Als a.s. zondag om 23 uur de slagbomen op de knip Weesperstraat en omliggende straten voor de laatste keer opengaan, zijn het vooral de Amsterdamse ondernemers die opgelucht adem zullen halen. MKB-Amsterdam heeft de bereikbaarheidsellende altijd voorzien en hiervoor gewaarschuwd. Diverse ondernemers overwegen schadeclaims tegen de gemeente in te dienen.


Lees verder


Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.