Terug naar overzicht

Onderneemin: hét magazine voor ondernemers in de regio

Onderneemin is hét online magazine voor ondernemers! Ondernemers met een unieke kijk op hun bedrijf, het ondernemerschap en zakelijk succes worden in hierin in het zonnetje gezet, om anderen te inspireren en motiveren. Het magazine richt zich onder meer op de regio Groot Amsterdam en MKB-Amsterdam is trots op het partnerschap met Onderneemin!

Onderneemin: hét magazine voor ondernemers in de regio

Het online magazine Onderneemin komt voort uit de passie van ondernemer Henk van de Wall voor tijdschriften. Hij besloot zich daarop te specialiseren in het maken en uitgeven van online magazines. Het resultaat: Onderneemin, waarvan de eerst editie in 2018 verscheen. Wat bleek? Die online versie wist de ondernemers in de regio aan te spreken! Inmiddels is Van de Wall al heel wat jaartjes en magazine-edities verder.

Onlangs lanceerde Onderneemin een nieuwe editie van het magazine voor de regio Zuid-Kennemerland (onderdeel van de Amsterdamse Metropoolregio). Daarin was onder meer het succesverhaal van Marcel Belt, oprichter van Marcel’s Green Soap. Met zijn bedrijf maakt hij duurzame zeep, waarmee jij je huis kunt schoonmaken zonder dat het schadelijk is voor de planeet.

Maar dat is nog maar het tipje van de sluier! Wil jij meer mooie ondernemersverhalen lezen en je laten inspireren? Volg dan Onderneemin via www.onderneemin.nl.

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.