Terug naar overzicht

Onze MKB-stem heb je Changemaker, Jack Stuifbergen!


Wie kent Jack Stuifbergen niet? Een zeer enthousiaste ondernemer die zich al in zijn tienertijd liet registreren bij de KVK om te gaan ondernemen. Zijn bevlogenheid en passie, maar ook zijn drive om ‘echt impact' te maken, dat zijn een paar kernwoorden die Jack kenmerken. Het type van 'niet lullen maar poetsen'.

Niet alleen is deze bezige bij mede-eigenaar van Breedweer Facilitaire Diensten, maar hij is o.a. ook actief als lid van de Raad van Advies en werkgroepvoorzitter Duurzaamheid binnen MKB-Metropool Amsterdam.

Jack is genomineerd door nlgroeit voor de titel ‘Changemaker 2024’, omdat hij wezenlijk het verschil maakt.

Onze MKB-stem heb je Changemaker, Jack Stuifbergen!

Van de 78 genomineerden, is hij nu in de Top 10 beland. Tien ondernemers die kans maken op de Changemaker Award. Onze voorzitter Achmed Baâdoud doet dan ook een oproep naar alle leden en partners, om op deze impactmaker te stemmen. “Wij zijn als Bestuur trots op onze werkgroepvoorzitter, die duurzaamheid voorop heeft staan in alle facetten van zijn eigen bedrijfsvoering, maar ook in zijn doen en laten”.

De motivatie van Jack zelf om mee te doen aan deze wedstrijd, is als volgt:

"Als ik op 25 september a.s. tijdens het Changemaker event van nlgroeit met de felbegeerde titel vandoor ga, weet ik wel wat ik met het marketingbudget van maar liefst 100.000 euro van UBO Agency en de levenslange steun van nlgroeit ga doen:

“Het systeem transformeren door maximale aandacht te genereren voor impact ondernemen. Ons doel is om dit concept mainstream te maken, zodat elke onderneming oplossingen vindt voor maatschappelijke problemen met behulp van hun producten of diensten. Met dit reclamebudget kunnen we een aanzienlijke stap zetten in die richting. Iedereen moet weten dat Nederland koploper wordt in het creëren van maatschappelijk rendement door ondernemingen."

Jack hoopt op jouw stem en zodat hij samen met zijn team het verschil kan maken. Stemmen kan hier! 

Benieuwd naar zijn uitgebreideremotivatie, bekijk dan het volgende filmpje. Nieuwsgierig waar Jack Stuifbergen nog meer voor staat? 

Wij wensen Jack heel veel succes en hopen natuurlijk dat hij de Changemaker 2024 award wint. 

Stemmen kan tot 4 september a.s.! 

Stem-op-.jpg

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.