Terug naar overzicht

Sociale impact integreren in uw bedrijf? Vul dan de enquête in, 6 oktober is de deadline!

Een handelsrelatie of partnerschap met Social Enterprises kan hieraan bijdragen!

Sociale impact integreren in uw bedrijf? Vul dan de enquête in, 6 oktober is de deadline!

Wat zijn de benefits voor u als Ondernemer?

* het gaat om samenwerken met sociale ondernemers. Zij kunnen u helpen bij het oplossen van een mogelijk personeelstekort.

* het maakt uw bedrijf toekomstbestendig omdat u een positieve invulling heeft op een CSRD rapportage die vanaf 2024/2025 verplicht is voor een veel ondernemingen in Nederland.

* een handvat om opdrachten voor grotere bedrijven te genereren.

* impactondernemen is de toekomst, als je niet gaat ondernemen met impact dan mis je de boot. De sociale ondernemingen kunnen u hierbij helpen met het realiseren van uw businessplan.

* uit alle respondenten worden een aantal partijen geselecteerd voor een werkbezoek en dat genereert ook de nodige publiciteit.

Door de onderstaande enquête van BuyWISEly in te vullen, kunt u de werkgroep helpen om uw behoeften en huidige handelsrelatie met sociale ondernemingen beter te begrijpen. Het is een korte enquête waarin u 10 vragen dient te beantwoorden.

Daarmee worden uw behoeften en huidige betrokkenheid bij de sociale economie in kaart gebracht:

Deze enquête maakt deel uit van het Europese project BuyWISEly, dat tot doel heeft de handelsrelatie tussen bedrijven en arbeidsintegratie te versterken. Hierdoor kunnen meer mensen, die vaak zijn uitgesloten van de arbeidsmarkt, aan de slag.

Vanuit BuyWISEly geloven wij dat bedrijven geïnteresseerd zijn in het bereiken van sociale impact. Een handelsrelatie of partnerschap met WISE kan hieraan bijdragen. Deze doelstelling kan bevorderd worden door ons in te zetten voor het versterken van B2B-aankopen en het vergroten van het bewustzijn hierover.

Om een goede beoordeling te kunnen maken van de meest geschikte activiteiten, verzoeken wij u namens MKB-Metropool Amsterdam vriendelijk om deel te nemen aan deze korte enquête. BuyWISEly stelt uw reacties zeer op prijs en u kunt er zeker van zijn dat uw antwoorden anoniem worden verwerkt. Daarnaast geeft BuyWISEly feedback op de resultaten aan alle deelnemers.

Vul hier de enquête in.

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.