Terug naar overzicht

Uitnodiging 11 september: Schouw en inloopbijeenkomst over afsluiting van de Dam voor autoverkeer

MKB-Metropool Amsterdam en Amsterdam City organiseren op 11 september samen een inloopbijeenkomst naar aanleiding van de afsluiting van een deel van de Dam voor autoverkeer. Deze maatregel is bedoeld om sluipverkeer tijdens de beruchte stadshartfile te verminderen en zo de bereikbaarheid van het centrum van Amsterdam te verbeteren.

Uitnodiging 11 september: Schouw en inloopbijeenkomst over afsluiting van de Dam voor autoverkeer

Tijdens deze korte schouw en inloopbijeenkomst bespreken we niet alleen de effecten van deze afsluiting, maar ook andere maatregelen om de bereikbaarheid en logistiek in de stad te optimaliseren. Daarnaast is er ruimte om te praten over zaken zoals bevoorrading en verkeersveiligheid. Allemaal onderwerpen waar het team van MKB Metropool Amsterdam zich dagelijks voor inzet.

Guido Frankfurther, vicevoorzitter van MKB Metropool Amsterdam, kijkt met behoorlijk veel interesse uit naar de resultaten van deze afsluiting: "Samen met Amsterdam City en Koninklijke Horeca Amsterdam hebben we vorig jaar het initiatief genomen om iets te doen aan de eindeloze file op het Rokin en Damrak. Inmiddels zien we al positieve effecten van verschillende maatregelen.” Guido Frankfurther hoopt dat de afslutiing van de Dam als sluiproute ‘succesvol zal zijn’. “Of dit echt het gewenste resultaat oplevert, moeten we nog afwachten, maar we zijn optimistisch."

MKB Metropool Amsterdam zal ‘vooral de vinger aan de pols houden’ in de Warmoesstraat en rondom Hotel Krasnapolsky, om te monitoren of deze afsluiting daar geen nieuwe verkeersproblemen of onveilige situaties creëert, laat de vicevoorzitter tot slot weten.

We nodigen al onze leden van harte uit om bij de bijeenkomst van woensdag 11 september aanwezig te zijn. Het is een ideale gelegenheid om mee te praten over de bereikbaarheid van de binnenstad en om te horen wat er gedaan wordt om de verkeersproblematiek aan te pakken. Kom langs en deel je zorgen, vragen en ideeën!

Datum: woensdag 11 september, 2024

Locatie & tijd: 16:00-16:30 uur buiten, te Dam/Damstraat & 16:30-17:00 uur inloop te Patisserie de Bijenkorf. Warmoesstraat 170.

We hopen jullie daar te zien!

Met vriendelijke groet,

MKB-Metropool Amsterdam

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.