Terug naar overzicht

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november

Wij nodigen je graag uit voor de laatste MKB-Metropool Amsterdam Borrel van dit jaar op maandag 6 november in de Oranjekerk in Amsterdam. We hebben een gevarieerd programma, waarbij je zowel financieel als online impact kan maken! Dat ziet er als volgt uit:

Uitnodiging Netwerkborrel – Maandag 6 november


16.00: Inloop

16.30 – 17.15:

MKB-Workshop

Opening door MKB-Metropool Amsterdam

Presentatie van Stijn Bos en Sjoerd Sjoerd de Kreij van Typetone – Schrijf hoogwaardige content met gebruik van A.I.

Presentatie van Henk van de Wall van Onderneemin – Online zichtbaarheid via het digitale ondernemersmagazine

17.15 – 19.00:

Netwerkborrel onderbroken door De Zeepkist – Pitch in max. 3 minuten jouw bedrijf – o.l.v. Guido Frankfurther (vicevoorzitter MKB-Metropool Amsterdam)

Typetone.A


Wil jij als MKB’er hetzelfde niveau Content als CoolBlue of KLM? Maar beschik je niet over grote budgetten of een heel Team? Maak kennis met één van de laatste winnaars van het Digitaal Product van de maand, wat vanuit het Digitaliseringsoffensief uit een tal van inzendingen als prijswinnaar begi

n oktober tijdens de laatste Groei netwerkborrel werd uitgeroepen.

Tijdens de aankomende netwerkbijeenkomst vertelt Typetone graag hoe je als MKB’er vandaag nog start met het gebruik van A.I. voor het schrijven en verwerken van hoge kwaliteit content voor de fractie van de prijs.

Denk aan social media posts, nieuwsbrieven of het redigeren van teksten. In je eigen Tone of Voice, veilig én met handige Templates die makkelijk zijn in gebruik. Geen ingewikkelde prompts dus. Met Typetone ben je straks niet meer te missen!

Winaars-Digitaliseringsoffensief-2-scaled-e1696341598149-1.jpg

Onderneemin

Hét online ondernemersmagazine waar je veel mee bereikt
Inspirerend, informerend, verbindend en oprecht

Als je op zoek bent naar inspiratie en informatie als ondernemer, dan is Onderneemin het ondernemersportaal bij uitstek. Of je nu een ervaren ondernemer bent of net begint. Het digitale ondernemersmagazine is de ideale tool om je verder te helpen.

Niet allleen waardevolle inzichten en tips, maar ook een handige netwerktool voor ondernemers en medewerkers. En als je je diensten of producten wilt presenteren aan een breder publiek, dan bieden onze regionale ondernemersmagazines, de ideale mogelijkheid. Onderneemin.nl is er voor iedereen die zich ondernemer voelt en die wil groeien en excelleren in het ondernemerschap.

Waar, wat en wanneer?

Locatie: Oranjekerk, Tweede van der Helststraat 1-3, Amsterdam Datum: Maandag 6 november, van 16.00 -19.00 uur

Registreer je hier voor de borrel!

We zien je graag dan!

Event bij dit nieuwsbericht

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.