Terug naar overzicht

UP Events: hoe samenwerking met Pantar leidde tot een goede nieuwe collega

Bij UP Events in Amsterdam Nieuw-West is elke dag wat te beleven. Van lasergamen tot een escape challenge, en van boogschieten tot arcade games. Je bent er aan het juiste adres voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderpartijtje. En dat komt omdat een geweldig, divers team van medewerkers van ieder event een feestje maakt!

UP Events: hoe samenwerking met Pantar leidde tot een goede nieuwe collega

Om van ieder evenement een succes te maken is het natuurlijk zaak dat het terrein van UP Events er piekfijn bij ligt. Daarvoor werkt de evenementenorganisator samen met Pantar. Een schot in de roos, want via Pantar kwam medewerker Clerence ongeveer een jaar geleden binnen als tuinman. Al gauw liet hij zien van alle markten thuis te zijn: zo doet hij ook andere klussen. Zijn begeleider Micaïn Helenklaken is enthousiast over Clerence: “Hij is vanaf het begin enorm gemotiveerd en neemt zelf ook initiatief om dingen op te pakken.” UP Events was zo enthousiast over Clerence dat ze hem een contract hebben aangeboden. Hij is inmiddels in dienst.

UP Events maakte de bewuste keuze om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en dat is dan ook de reden om samen te werken met Pantar. “We wilden mensen die doorgaans minder kansen hebben in de werkomgeving juist die kans bieden en dat heeft goed uitgepakt”, legt Helenklaken uit. Facility manager Danny Ramaker voegt daaraan toe: “Clerence heeft wat minder mazzel gehad in zijn leven, maar hij is een hartstikke fijne werknemer. Het is mooi om te zien dat hij het zo goed doet.”

Waarom als bedrijf niet willen bijdragen aan de maatschappij?

Om ervoor te zorgen dat UP Events een geschikte medewerker zou krijgen, kwam Pantar bij het bedrijf langs. Ramaker: “Ze hebben geïnventariseerd hoe het bedrijf in elkaar steekt, welke werkzaamheden een medewerker moet doen en welke mate van zelfstandigheid wij verlangen. Op basis van die informatie is uiteindelijk een match gemaakt.”

Ramaker kan maatschappelijk verantwoord ondernemen en samenwerken met Pantar dan ook zeker aanraden: “Waarom zou je als ondernemer niet willen bijdragen aan de maatschappij en medewerkers als Clerence een steuntje in de rug willen bieden?” UP Events is het levende bewijs: het kan zomaar tot mooie dingen leiden. “En zo niet, je ziet niet voor het leven aan een medewerker vast. Bij een slecht huwelijk kun je gewoon verder kijken”, besluit hij.

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.