Terug naar overzicht

Vacature: Relatiemanager bij MKB-Metropool Amsterdam

Ben jij een netwerker in hart en nieren? Heb je een passie voor het onderhouden en uitbouwen van relaties? Dan is dit de uitdaging voor jou!

Voor MKB-Metropool Amsterdam (MKBMA) zijn wij op zoek naar een proactieve relatiemanager die zowel intern als extern de brug slaat tussen MKBMA en haar partners, leden en stakeholders.

Vacature: Relatiemanager bij MKB-Metropool Amsterdam

Jouw functie:
Als relatiemanager bij MKBMA speel je een cruciale rol in het bouwen en onderhouden van duurzame relaties met onze leden, partners en andere belanghebbenden. Je begrijpt de behoeften van MKB-ondernemers en vertegenwoordigt hun belangen. Je werkt nauw samen met de andere medewerkers van het MKB-bureau om te zorgen voor consistente en effectieve communicatie met onze leden.

Taken:
Beheren en uitbouwen van relaties met bestaande en potentiële leden en partners.
Organiseren en bijwonen van netwerkevenementen, presentaties en workshops.
Samenwerken met interne teams om te zorgen voor coördinatie in communicatie en acties richting leden en partners. Monitoren en rapporteren van feedback en suggesties van leden en partners.

Wie jij bent:
o Enthousiast om bij te dragen aan de groei van MKBMA;
o Sterke communicatieve vaardigheden en een natuurlijke netwerker;
o Ervaring in relatie- of accountmanagement;
o Proactief, initiatiefrijk en in staat zelfstandig te werken, maar ook een teamspeler;
o Woonachtig in Metropool Amsterdam;
o Affiniteit met lokale en nationale politiek, en liefde voor Amsterdam en haar ondernemers.

Wat wij bieden:
o Een ZZP-opdracht voor 8-10 uur per week.
o Een vergoeding van EUR 40 tot EUR 60 uur.
o Werken binnen een divers team met flexibele werktijden.

Over MKB-Metropool Amsterdam:
MKBMA is de belangenvereniging van, voor en door MKB-ondernemers in de regio Amsterdam. We zijn constant in dialoog met overheid en politiek om het ondernemersklimaat te verbeteren, zowel lokaal als nationaal wanneer nodig. Daarnaast inspireren we ondernemers om te groeien en toekomstbestendig te worden en blijven.

Voor meer informatie: www.mkb-amsterdam.nl Wil je solliciteren? Stuur dan jouw CV met begeleidend schrijven naar ingridclaasen@mkbmetropoolamsterdam.nl

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.