Terug naar overzicht

Wethouder Marja Ruigrok en MKB-Metropool Amsterdam strijden voor ‘economische ruimte en meer werkgelegenheid’

De MKB-Metropool Amsterdam maakt zich zorgen over de beschikbare ruimte voor economische activiteiten en roept de gemeenten binnen de Metropoolregio Amsterdam op om gezamenlijk op te trekken om deze problematiek aan te pakken. Ook wethouder Marja Ruigrok van de gemeente Haarlemmermeer deelt deze zorgen en kijkt daarbij in het bijzonder naar de provincie Flevoland.

Wethouder Marja Ruigrok en MKB-Metropool Amsterdam strijden voor ‘economische ruimte en meer werkgelegenheid’


Wethouder Marja Ruigrok uitte haar zorgen tijdens de groeiborrel ‘MKB Onbegrensd’ in het Corendon Hotel in Badhoevedorp. Tijdens een interactieve sessie met de aanwezige ondernemers benadrukte de wethouder haar inzet om samen met hen de balans tussen stedelijke ontwikkeling en bedrijfsactiviteiten te bewaken.

Ruigrok wijst op de situatie in Flevoland, waar volgens haar meer werkgelegenheid nodig is en voldoende ruimte beschikbaar is om economische activiteiten te stimuleren. "Provincie Flevoland heeft ruimte en meer werkgelegenheid nodig," stelt Ruigrok.

Ook MKB-Metropool Amsterdam blijft ‘knokken voor ruimte-economie en de belangen van MKB’ers’. Daarom roept het MKB diverse gemeenten op om samen op te trekken en deze problematiek aan te pakken. “Goed dat ook de wethouder Economische Zaken van de Haarlemmermeer deze zorgen deelt en nieuwe kansen ziet”, aldus de voorzitter van MKB-Metropool Amsterdam, Achmed Baâdoud.

Tijdens het ‘MKB Onbegrensd’-evenement bundelden MKB-Metropool Amsterdam en Corendon Hotels & Resorts hun krachten om ondernemers bij elkaar te brengen in het Corendon Hotel in Badhoevedorp. Tijdens het evenement kwamen niet alleen Marja Ruigrok en MKB-voorzitter Achmed Baâdoud aan het woord. Ook maakten de aanwezige ondernemers kennis met de general manager van Corendon Hotels & Resorts Badhoevedorp, Evgeny Vreijling. Daarnaast brachten de aanwezigen een bezoek aan de iconische Boeing 747 en verzamelden ze zich in de Sky Bar om waardevolle zakelijke contacten te leggen. Achmed Baâdoud blikt trots terug op het evenement: "Ik ben blij met het geslaagde event bij Corendon Village Hotel over ruimte voor economie in de Metropoolregio Amsterdam. Dit smaakt naar meer!"

Foto's door: Ria Scheeuwe.

532bf6f7-b4e8-4928-b40c-a9e5f2d823d0.jpg

Wil je ook lid worden?

Wij streven ernaar om minimaal één netwerkbijeenkomst per maand te organiseren. Deze zijn voor onze leden gratis toegankelijk. Naast netwerkbijeenkomsten, groeiborrels en kennissessies, staan bedrijfsbezoeken, inspiratie- of zakenreizen en eindejaars- of nieuwjaarsrecepties zeker op de agenda. Meld je snel aan via onderstaande button zodat je de eerstvolgende bijeenkomst ook aanwezig kunt zijn.,

Bekijk de event kalender op deze website!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@mkbmetropoolamsterdam.nl of bel naar (020) 448 67 20.